Čočkové lasagne s uzeným tofu a dýňí
1 hod/4 porce
cibule 1 ks
sezamový olej
kurkuma koření 1 lžíce
kari koření 1 lžíce
červená čočka půlená 1 šálek
dýňě Hokaido 1 šálek
uzené tofu půlka balení
lasagne 1 balení
sůl
rostlinná majonéza
Na oleji orestujeme najemno nakrájenou
cibulku, asi 5 minut, přidáme kurkumu, kari a minutku pokračujeme
v restování.
Přidáme čočku a zalijeme vroucí
vodou, osolíme a na mírném plameni vaříme asi 20 minut, až se
čočka rozvaří na řídkou kaši.
Dýňi neloupeme, nakrájíme na tenké
plátky.
Do vymazané formy vrstvíme lasagne,
čočku, lasagne, dýňi, lasagne atd.
Posypeme na hrubo nastrouhaným tofu a
pečeme, v předehřáté troubě na 180/25 minut.
Podáváme s rostlinou majonézou.
Komentáře
Okomentovat