Květák v hrašce, daikon kaše a dip
4 porce/20 minut
květák 1 ks
hraška podle potřeby
slunečnicový olej
daikon 1 ks
brambory 3 ks
würzl bujón 1 lžíce
sezamový olej 2 lžíce
sůl
rostlinný dip
Květák očistíme, nakrájíme na
stejně velké kousky a lehce povaříme, ve vroucí vodě, asi 5
minut.
Scedíme, prudce zchladíme ve studené
vodě a necháme okapat.
Hrašku vyšleháme s vodou na hustou
kaši a vychladlý květák obalíme.
Na oleji osmažíme do zlata, v
dostatečném nmnožství oleje.
Ředkev Daikon oloupeme spolu s
bramborami, osolíme a dáme vařit asi na 15 minut.
Přidáme bujón, olej a vyšleháme do
řídké kaše.
Podáváme s pickles a dipem.
Komentáře
Okomentovat