Tofu srnčí hřbet



10ks/45 minut

celozrnná špaldová mouka 120 gramů
provamel rostlinný tuk 100 gramů
špetka soli
voda 3 lžíce

tofu natur 1 ks
banán 1 ks
vanilkový pudink 1 ks
citrónová šťáva podle potřeby
agávový sirup podle potřeby
voda 200 ml

sojáda a ovoce na ozdobu

Mouku, tuk, sůl a vodu zpracujeme na těsto a vyválíme asi na 3 mm tenký plát.
Formu, tzv.srnčí hřbet vymažeme tukem a vyložíme těstem, které lehce k formě přimáčkneme.
Tofu, banán, pudink, citrónovou štávu a sirup rozmixujeme s vodou do hladka.
Nalijeme na těsto a v troubě pečeme 25 minut na 180.
Po vychladnutí, vyklopíme z formy, nakrájíme na plátky a servirujeme se sojádou a ovocem.






Komentáře

Oblíbené příspěvky