Seitan guláš s jasmínovou rýží a pickles
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_3Kz-4WBSVdf76IUD0v7A07WUD_coJ1WsnA4ZfLV76PoFMLa_xi316ln9X3yX3BnSPCQJuG-7mmbPjzqCBpqGJX7jbzPCH6AuBeqJDfstaS1GDmW41ddzttjFO4gyHl_9CCEuEz3XItI/s320/seitan+gul%25C3%25A1%25C5%25A1+s+jasm%25C3%25ADnovou+r%25C3%25BD%25C5%25BE%25C3%25AD+a+pickles.jpg)
4 porce/30 minut
cibule 2 ks
slunečnicový olej
uzená paprika koření 1 lžička
adžika koření 1 lžička
shoyu omáčka 1 lžička
bujón 1 lžička
kuzu 2 pol.lžíce
umeocet
sůl
seitan speciál 1 bal 200 gramů
jasmínová rýže
pickles
Na oleji osmažíme na jemno nakrájenou
cibulku, pozvolna asi 5 minut.
Přidáme koření, shoyu omáčku a
bujón.
Restujeme asi minutu a přidáme seitan
speciál.
Opět krátce orestujeme a zalijeme
vroucí vodou.
Dusíme pod pokličkou asi 15 minut.
Zahustíme kuzu škrobem, který
smícháme se studenou vodou.
Provaříme asi 5 minut a dochutíme
umeoctem, případně solí.
Jasmínovou rýži uvaříme podle
návodu ( 2:1 v osolené vodě 20 minut).
Podáváme s pickles a čerstvou cibulí
nakrájenou na kolečka.
Komentáře
Okomentovat