Tagliatelle, cizrna na kari s kokosovým mlékem, pickles a naklíčená čočka Beluga



30 minut /5 porcí

tagliatelle 1 balení
sůl
olivový olej

cibule 2 ks
cizrna 2 plechovky
slunečnicový olej
kari 2 pol. lžíce
sušená cibule 4 pol. lžíce
sušené droždí 2 pol. lžíce
pórek 1 ks
kokosové mléko 2 plechovky
česnek 4 stroužky
pepř
sůl
umeocet

pickles a naklíčená čočka Beluga v ostatních receptech

Na oleji osmažíme na jemno nakrájenou cibulku.
Smažíme pozvolna asi 5 minut na mírném plameni.
Přidáme kari, sušenou cibuli a plátky česneku.
Na drobno nakrájený celý pór a cizrnu přidáme ke směsi.
Krátce restujeme a zalijeme kokosovým mlékem.
Pozvolna dusíme asi 15 minut.
Dochutíme droždím, špetkou soli, pepřem a umeoctem.

Tagliatelle uvaříme podle návodu na obalu, v osolené vodě.
Uvařené al dente scedíme, hned zakápneme olivovým olejem a promícháme s hotovou směsí.
Podáváme s kvašenou zeleninou a naklíčenou čočkou.


Komentáře

Oblíbené příspěvky