Tagliatelle, cizrna na kari s kokosovým mlékem, pickles a naklíčená čočka Beluga
30 minut /5 porcí
tagliatelle 1 balení
sůl
olivový olej
cibule 2 ks
cizrna 2 plechovky
slunečnicový olej
kari 2 pol. lžíce
sušená cibule 4 pol. lžíce
sušené droždí 2 pol. lžíce
pórek 1 ks
kokosové mléko 2 plechovky
česnek 4 stroužky
pepř
sůl
umeocet
pickles a naklíčená čočka Beluga v
ostatních receptech
Na oleji osmažíme na jemno nakrájenou
cibulku.
Smažíme pozvolna asi 5 minut na
mírném plameni.
Přidáme kari, sušenou cibuli a
plátky česneku.
Na drobno nakrájený celý pór a
cizrnu přidáme ke směsi.
Krátce restujeme a zalijeme kokosovým
mlékem.
Pozvolna dusíme asi 15 minut.
Dochutíme droždím, špetkou soli,
pepřem a umeoctem.
Tagliatelle uvaříme podle návodu na
obalu, v osolené vodě.
Uvařené al dente scedíme, hned
zakápneme olivovým olejem a promícháme s hotovou směsí.
Podáváme s kvašenou zeleninou a
naklíčenou čočkou.
Komentáře
Okomentovat