Adzuky fazolky na paprice, rýžové noky, mix listových salátů a pickles



40 minut/4 porce

adzuky fazole 1 balení
cibule 1 ks
slunečnicový olej
sladká paprika 1 pol. lžíce
uzená paprika 1 pol. lžíce
shoyu omáčka 1 lžička
lahůdkové droždí 2 pol .lžíce
ovesná smetana 2 ks
kuzu škob
umeocet
mix listových salátů
makový olej
limeta
rýžové noky 2 balení


Adzuky fazole namočíme přes noc.
Vodu slijeme a v nové vodě vaříme na mírním plameni asi 30 minut.

Na oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibulku.
Smažíme pozvolna asi 10 minut, do zlata.
Přidáme uzenou papriku,sladkou papriku a shoyu omáčku.
Krátce osmažíme a přidáme uvařené fazolky.
Přidáme droždí, ovesnou smetanu, podlijeme vodou a vaříme.
Na mírném plameni asi 20 minut.
Zahustíme kuzu škrobem, který rozpustíme ve vodě.
Necháme přejít varem a dochutíme umeoctem.

Listový mix salátů zakápneme makovým olejem, umeoctem a pár kapkami limety.

Rýžové noky uvaříme podle návodu a podáváme společně s pickles a salátem.





Komentáře

Oblíbené příspěvky