Cibule nad zlato




Cibule je královna zeleniny o tom není pochyb.
Bez ní by to v kuchyňi opravdu nešlo.
Je to základní surovina, kterou na jemno nakrájíte a na oleji smažíte, do okamžiku, kdy se vám zcela oddá a přijme koření, které jí nasypete.Vznikne tak základní chuť vašeho pokrmu.
To vám zlato neudělá.
Je přírodním antibiotikem, které znali už ve starém Římě.
Koupite jí za pár korun, ale taky si jí můžete vypěstovat a sklízet průběžně, jako jarní cibulku.
Nebo vám dozraje, sklidite jí a budete na sebe vážně hrdí.
Skvěle se jí bude dařit i na parapetu okna v truhlíku, nebo na balkóně, za předpokladu, že je pro vás víc než macešky.
Cibule zato stojí, zkuste mít tu svoji..



Komentáře

Oblíbené příspěvky