Květák v hrašce, daikon kaše a dip



4 porce/20 minut

květák 1 ks
hraška podle potřeby
slunečnicový olej

daikon 1 ks
brambory 3 ks
würzl bujón 1 lžíce
sezamový olej 2 lžíce
sůl

rostlinný dip

Květák očistíme, nakrájíme na stejně velké kousky a lehce povaříme, ve vroucí vodě, asi 5 minut.
Scedíme, prudce zchladíme ve studené vodě a necháme okapat.
Hrašku vyšleháme s vodou na hustou kaši a vychladlý květák obalíme.
Na oleji osmažíme do zlata, v dostatečném nmnožství oleje.

Ředkev Daikon oloupeme spolu s bramborami, osolíme a dáme vařit asi na 15 minut.
Přidáme bujón, olej a vyšleháme do řídké kaše.

Podáváme s pickles a dipem.


Komentáře

Oblíbené příspěvky