Přeskočit na hlavní obsah
Přihlásit se k odběru
Přihlásit se k odběru tohoto blogu
Nové recepty emailem
Vyhledávání
Prohledat tento blog
Vegna
Tak trochu jiná kuchyně...
Úvod
Vegna
Ze země
Akce
Kontakty
Další…
Sdílet
Získat odkaz
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Další aplikace
Štítky
Ostatní
Pomazánky
Pesto z medvědího česneku
300 gramů/10 minut
medvědí česnek 200 gramů
slunečnicové semínko 50 gramů
lahůdkové droždí 5 lžic
česnek 3 stroužky
olivový olej podle potřeby hustoty pesta
umeocet podle potřeby
Všechny suroviny umixujeme, kromě oleje, ten přidáme až naposledy, aby nám zahřátím nezhořkl.
Komentáře
Oblíbené příspěvky
Pečená dýňová polévka se sojádou a mořskou řasou Dulse
Bramborové noky se špenátem a uzeným tofu
Komentáře
Okomentovat