Tofu srnčí hřbet
10ks/45 minut
celozrnná špaldová mouka 120 gramů
provamel rostlinný tuk 100 gramů
špetka soli
voda 3 lžíce
tofu natur 1 ks
banán 1 ks
vanilkový pudink 1 ks
citrónová šťáva podle potřeby
agávový sirup podle potřeby
voda 200 ml
sojáda a ovoce na ozdobu
Mouku, tuk, sůl a vodu zpracujeme na
těsto a vyválíme asi na 3 mm tenký plát.
Formu, tzv.srnčí hřbet vymažeme
tukem a vyložíme těstem, které lehce k formě přimáčkneme.
Tofu, banán, pudink, citrónovou štávu
a sirup rozmixujeme s vodou do hladka.
Nalijeme na těsto a v troubě pečeme
25 minut na 180.
Po vychladnutí, vyklopíme z formy,
nakrájíme na plátky a servirujeme se sojádou a ovocem.
Komentáře
Okomentovat