Tatarák z červené řepy




4 porce/2 hod

červená řepa 2 ks
sůl
olivový olej
čerstvý rozmarýn
umeocet
hořčice
balzamikový ocet
cibule 1 ks
shoyu omáčka

Řepu očistíme, neloupeme a nakrájíme na velké hranoly.
Každý hranol osolíme, pokapeme olejem a se snítkou rozmarýnu zabalíme do alobalu.
Pečeme v troubě hodinu a půl na 180, podle velikosti řepy.
Po upečení, oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle, dochutíme umeoctem, hořčicí, balzamikem, shoyu omáčkou a na jemno nakrájenou cibulkou.
Vše promícháme a podáváme s pečivem.


Komentáře

  1. Velice zajímavý nápad pojmout řepu jako tatarák! To jsem ještě neviděl. Dle seznamu ingrediencí soudím, že to bude i velmi chutné. Děkuji za nápad na recept a brzy vyzkouším. Honza z http://cervenarepa.eu

    OdpovědětSmazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky