Ostružinová zmrzlina se sojádou a praženým sezamem
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhiw9md3cW0bfvOLYpju12aEgWiieacCXRSXCvGBVrnKDCnwevgNCnEYFBUHI5Q5BkSnk3tjZTiSunrqPhZEykZ7iPw5yrmzvQCKsGpk_wrNVdUfGq6FhQMdj1DJn3Y1wczKMx1GBsBlfQ/s400/ostru%25C5%25BEinov%25C3%25A1+zmrzlina+se+soj%25C3%25A1dou+a+pra%25C5%25BEen%25C3%25BDm+sezamem.jpg)
10 minut/ přes noc /6 porcí
ostružiny nebo jakékoliv jiné ovoce
500 gramů
agáve sirup
rostlinná smetana 2 ks
sojáda
černý sezam
Ostružiny omyjeme a přes síto
přepasírujeme.
Přidáme sirup podle potřeby,
rostlinnou smetanu a umixujeme do hladka.
Nejlépe přes noc necháme v mrazáku
ve formičkách.
Zdobíme na sucho opraženým sezamem a
zjemníme sojádou.
Komentáře
Okomentovat