Adzuky fazolky na paprice, rýžové noky, mix listových salátů a pickles
40 minut/4 porce
adzuky fazole 1 balení
cibule 1 ks
slunečnicový olej
sladká paprika 1 pol. lžíce
uzená paprika 1 pol. lžíce
shoyu omáčka 1 lžička
lahůdkové droždí 2 pol .lžíce
ovesná smetana 2 ks
kuzu škob
umeocet
mix listových salátů
makový olej
limeta
rýžové noky 2 balení
Adzuky fazole namočíme přes noc.
Vodu slijeme a v nové vodě vaříme
na mírním plameni asi 30 minut.
Na oleji osmažíme na drobno
nakrájenou cibulku.
Smažíme pozvolna asi 10 minut, do
zlata.
Přidáme uzenou papriku,sladkou
papriku a shoyu omáčku.
Krátce osmažíme a přidáme uvařené
fazolky.
Přidáme droždí, ovesnou smetanu,
podlijeme vodou a vaříme.
Na mírném plameni asi 20 minut.
Zahustíme kuzu škrobem, který
rozpustíme ve vodě.
Necháme přejít varem a dochutíme
umeoctem.
Listový mix salátů zakápneme
makovým olejem, umeoctem a pár kapkami limety.
Rýžové noky uvaříme podle návodu
a podáváme společně s pickles a salátem.
Komentáře
Okomentovat